2022 Perde Trendleri

somfy-uzaktan-kumandali-perde

2022 Perde Trendleri

Micro Perde, yeni yılı ve onunla birlikte gelen trendleri kapsayan 2022 penceresini tamamen kucaklıyor! 30 yıllık şirket tecrübemizle, uzman perde danışmanlarımız, bireysel stil tercihlerinizi karşılayan perde seçmenize yardımcı olmak için mevcut trendler konusunda size rehberlik edebilir. 2022 için pencerelerinizi güncelliyor, tadilat yapıyor veya yeni bir ev alıyor olsanız da, size zaman kazandırıyor ve işinizi emin ellere vereceğiniz için rahatlık sunuyoruz.

2022 Perde Trendlerinde ne Yenilikler Var

1 . Rahat Kumaşlar ve Dokular ile Doğaya Dönüş Renk Paletleri

plise-perde-plise-cam-balkon-perdesi2022 ev dekorasyon trendleri, dışarıyı içeri getirme fikri üzerine modernize edilmiş bir yorum geliştirdi. Doğal ahşap kaplamalar, toprak rengi paletlerle karıştırılarak sakinleştirici ve doğal bir ambiyans yaratmak için birleştirildi. İnkar edilemez bir şekilde, Stor Perdeler, büyük ölçüde minimalist tarzları nedeniyle 2022’de önde gelen pencere kaplama trendi olarak tahmin edilmeye devam ediyor. Rulo tonları ayrıca çeşitli toprak tonlarında, dokularda ve donanım seçeneklerinde mevcuttur ve bu da onları trend olan doğal renk paleti için ideal bir seçim haline getirir.

2 . Ahşap Dokulu Renkler

Aynı zamanda, rahat bir doku ve mimari bir his yaratmak için doğanın unsurlarını evin içine getirmenin harika bir yolu olarak trend oluyor. Doğal dokuma ahşaplar ve kamışlar, bu gölgelere başka hiçbir şeye benzemeyen organik bir doku verir. Geçen yıl evde çömeldikten sonra, birçok ev sahibinin dış mekan unsurlarını ev dekorlarına getirme konusunda yeniden ilgi duyması şaşırtıcı değil. Sonuç olarak, 2021’de ev tasarımlarında trend olduğunu gördüğümüz doğayla yeniden bağlantı kurma arzusu, 2022’de ev tasarım planlarını etkilemeye devam edecek.

3 . Çift Amaçlı Alanlar

stor perde fiyatlari2022’de birçok ev sahibi, sıcak bir minimalist tarzı korurken çok işlevli alanlar yaratmanın yollarını buluyor. Elbette, biçim ve işlevin amaçlanan ikili bir amaç yaratmak için bir araya gelebileceğinden daha tatmin edici bir şey olamaz. Stor Perdeler, bir ışık filtreli şeffaf ve oda karartma astarını ikiye bir storda birleştirerek tasarıya mükemmel uyum sağlar. Ayrıca, bu çok amaçlı gölge, istediğiniz zaman dağınık ışık, istemediğiniz zaman ise mahremiyet sunar. Yüzlerce kumaş seçeneği ve aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli opaklıklar, renkler ve dokular ile Roller Shades’in 2022 için öngörülen 1 numaralı pencere kaplama trendinde liderliğini sürdürmeye devam etmesi şaşırtıcı değil.

4. Ev Otomasyonu ve Akıllı Ev Teknolojisi

Ek olarak, birçok ev sahibi, evlerini akıllı ev otomasyon teknolojisini içerecek şekilde yükseltmeye çalışıyor. Sonuç olarak, güvenlik ve enerji verimliliğine yönelik bu artan talep, otomatik pencere kaplamaları için bir trendi de ateşledi. Motorlu gölgelikler, yoğun gündüz saatlerinde zararlı UV ışınlarını engelleyecek şekilde programlanabilir ve en çok ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda mahremiyet için mükemmel bir şekilde zamanlanabilir. Micro Perde, akıllı hub’lar, güneş enerjisi ve daha fazlasını içeren akıllı ev çözümleriyle bütünleşen çok çeşitli motorlu pencere kaplamaları sunar!

 

Micro Jaluzi, Stor ve Dikey Perde

 

 

Üzgünüz. Bu İçerik Kopyalanamaz.